Lashbabe is sinds 2020 opgericht met de missie om een makkelijk, natuurlijk, kwalitatief hoog en betaalbaar alternatief voor wimper extensions/strip lashes aan te bieden.
x
Omdat wij zelf erg ontevreden waren over zowel falsies als wimper extensions,  gingen wij op zoek naar een oplossing die de voordelen van beide combineert. Wij waren vooral opzoek naar iets met een lange draagtijd, betaalbare prijzen, en een comfortabele applicatie die vanuit huis mogelijk was.
xx
Aangezien er geen andere producten bestonden die aan al deze voorwaarden voldeden, moesten wij zelf iets gaan proberen. Gaandeweg ontdekte we een trucje dat sommige professionele make-up artiesten gebruikten bij hun klanten, namelijk het gebruik van kleine segmenten onder de natuurlijke wimpers in plaats van grote stroken erbovenop.
xx
Na maandenlang experimenteren, breidde we die truc uit tot wij uiteindelijk precies voor elkaar kregen waar we naar opzoek waren. Na een paar weken te horen van mensen die vroegen: "Wie doet je wimpers?" en "Zijn die echt?", wisten wij dat we  het perfecte product hadden gecreëerd voor degenen  die houden van een wimper extension look, maar zich niet de kosten, de tijdsbesteding en het gedoe kunnen veroorloven dat  normaal vereist is.
xx
Lashbabe moedigt iedereen aan om zelfverzekerd genoeg te zijn om van zichzelf te houden en hun natuurlijke schoonheid te omarmen. Welke look je ook wilt creëren, het kan en dat is waar wij voor staan.
xx
Wij zijn zo trots op het merk, de producten die we hebben ontwikkeld, de groeiende gemeenschap, alle support en onze missie. En wij kunnen niet wachten op wat de toekomst zal brengen.
- Elevating natural beauty sinds 2020
xx
x
x
xoxo
Team Lashbabe 
xxx