Wat heb ik nodig om te starten? 

Een Starter Kit is essentieel om te beginnen, daar zit als volgt in: Bond, Remover, Tweezer én natuurlijk Fast Lash naar keuze.

 

Hoe lang blijven de lashes zitten? 

De fast lashes blijven maar liefst 5-7 dagen zitten en met onze sealer 8-10 dagen. De Lashes zijn minimaal twee tot vier keer herbruikbaar! 


Zijn de fast lashes waterproof?

Onze fast lashes zijn geheel waterproof, zorg wel uit voorzorg dat je ze de eerste 24 uur laat drogen.


Hoe verwijder je de fast lashes 

De fast lashes worden verwijderd d.m.v. onze remover. Breng deze simpelweg over de gehele wimpers aan. Laat het 1-2 minuten intrekken en vervolgens kun je ze gemakkelijk wegnemen. 

 

Hoe verwijder je de lijmresten van je natuurlijke wimpers? 

Laat onze remover 1-2 minuten intrekken, verwijder daarna de overige lijmrestanten van je wimpers met een watje, en natuurlijke olie. Hoe maak je de fast lashes schoon? 

Dip de fast lashes in Gedenatureerde Alcohol 70% voor 3 secondes. Daarna kun je de lijm restanten eraf borstelen met gebruik van een spoolie. 


Beschadigt het je eigen wimpers?

De Fast Lashes zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers zolang je alle instructies correct toepast. 


Kan je de fast lashes hergebruiken?  

De Lashes zijn maar liefst twee tot vier keer herbruikbaar! Dit uitgaande van dat ze voorheen ook nog 5-7 dagen zijn gedragen. Kan je de lashes dragen als je korte wimpers hebt

Ook als je korte wimpers hebt kun je de Fast Lashes dragen met de juiste applicatie. In dit geval is het extra belangrijk dat men genoeg ‘Bond’ aanbrengt.


Kan je de Lashes ook korter dragen dan 5-7 dagen?

De fast lashes kunnen weggenomen worden wanneer jij dit wilt met gebruik van onze ‘Remover’. Waar zorgt de Sealer voor?

De Super Stay Sealer zorgt ervoor dat de lijm nog beter zijn werk kan doen! Dit resulteert in langer blijvend zittende Lashes.