Retouren – bylashbabe
Skip to content

GRATIS VERZENDING BOVEN €39,95

SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

VOOR 10:30 BESTELD | VANDAAG IN HUIS

Als u uw beschadigd artikel heeft ontvangen, vervangen wij het artikel zonder kosten. Neem binnen 48 uur na ontvangst van het artikel contact met ons op met een foto van het artikel. 

Zodra uw artikel is ontvangen , accepteren we geen retouren om hygiënische redenen. (Gebruikt product, of geopend vanuit hun originele verpakking)

Klanten zijn ten alle tijden verantwoordelijk voor het betalen van verzendkosten bij het retourneren/ beschadiging van een product.

Wij accepteren geen retourzendingen voor klanten die van gedachte veranderen bij een ontvangen artikel.

Voor het retourneren van uw product kunt u contact opnemen via: info@bylashbabe.com

 

AANKOPEN VIA KLARNA:

Als u uw aankoop heeft gedaan via de betaalmethode Klarna, heeft u het recht om de via Klarna gekochte goederen te retourneren binnen 14 dagen na dat u het product heeft ontvangen en het in ongerepte staat is. d.w.z. niet geopend.

Aanvragen/retourzendingen die niet aan bovenstaande criteria voldoen, worden niet goedgekeurd of in behandeling genomen, stuurt u toch uw product retour zonder aanvraag dan wordt deze niet verwerkt en vervalt voor u het recht op de teruggaaf van de aankoopprijs.

Wenst u de ongegronde retourzending weer te ontvangen dan zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Deze dient u dan eerst over te maken op het door ons doorgegeven rekeningnummer, pas na ontvangst van de verzendkosten wordt u product opnieuw aan u aangeboden. 

Indien u aangeeft dat u ons, na goedkeuring,  een retour verzonden heeft maar wij deze niet ontvangen hebben en u geen traceerbare verzendservice of verzendverzekering gebruikt heeft zijn wij niet aansprakelijk voor het zoekraken van uw retourzending. 

Team Lashbabe